Betsafe oddsbonus och villkor vid första insättningen

Nu kan alla sportfantaster få en rejäl hacka som bonus hos den stora sportsajten Betsafe. Den för odds-sidan ganska rejäla välkomstbonusen ligger på hela 1 000 kr där din insättning matchas till 100 % upp till detta tak. Därmed får du hela 2 000 kr att spela för, det vill säga en skaplig spelkassa. Du kan även nöja dig med en mindre insättning men för att få det dubbla måste den vara på minst 100 kr. Med dina bonuspengar kan du välja att spela både på fasta odds och live sportsbetting.
Registrera dig och spela hos Betsafe här

Betsafe oddsbonus

Betsafe, sajten med schyssta odds

Betsafe har bland de bästa villkoren och de bästa oddsen på marknaden sedan långt tillbaka. Förutom välkomstbonusar kommer vi presentera fortlöpande bonusar, reload-bonusar och massor med andra erbjudanden från Betsafe. Håll ögonen öppna för riskfria spel och belöningar.

Gör så här för att hämta din Betsafe odds sportsbetting bonus:

1. Registrera ett nytt konto hos Betsafe.
2. Gör en första insättning på mellan 100 och 1 000 kr.
3. Ta dig till fliken ”BONUS” i menyn.
4. Välj att hämta din bonus.

Spela på odds hos Betsafe

När du hämtat din bonus så är det klart att börja spela. Som du förstår måste bonusen omsättas 6 gånger och bara när du spelar på odds 1,80 eller högre. Men du kan även välja att spela i Betsafes casino med alla dess slots, bordsspel och andra trevliga vinstmöjligheter. Exempelvis när du spelat live på en fotbollsmatch och det är halvtid kan det vara skönt att ändra spänningsinriktning.

Spela hos Betsafe med din mobil

Visst är det skönt att kunna spela alla spel med sin lilla telefon som man har med sig överallt. Speciellt under en match där du satsat men måste vara någon annanstans. Med din mobil bevakar du ditt spel och kan göra nya satsningar vid behov, ingen PC eller laptop behövs.
Till Betsafe