Betsson med 1000 kr i bonus på odds

Spelbolaget Betsson är ett mycket gammalt svensk spelbolag som också är ett av världens största. Här erbjuds det ett enormt utbud av sporter, spel och odds. Faktum är att Betsson också har det näst mest spelade sporttipset. Detta kallas för EttKryssTvå och kan jämföras med populära Stryktipset. Utöver detta kommer också alla nya spelare som vill prova Betsson att erbjudas en mycket bra och spännande bonus på odds. Här handlar det om 100% upp till hela 1000 kr. Detta erbjudande gäller alla nya svenska spelare hos Betsson.

Spela på odds hos Betsson

Betsson med 1000 kr i bonus på odds

Så fungerar bonus på odds hos Betsson

För att kunna erhålla denna fina bonus hos Betsson måste du vara minst 18 år fyllda och sedan den 1 januari inte tagit del av något bonus erbjudande hos samma spelbolag. För att kvalificera dig för denna välkomstbonus måste du också göra en minsta insättning på 100 kr. Uppfyller du allt detta kommer Betsson ge dig en sportbonus på 100% upp till 1000 kr. Detta erbjudande gäller bara på din första insättning.

Erbjudandet kommer naturligtvis med ett omsättningskrav. Här är det 8 gånger som gäller för dig som bara spelar på oddsspel, medan du som eventuellt spelar i deras casino får 35 gånger i omsättningskrav på den spelade summan. Du får 60 dagar på dig att uppfylla detta krav för att inte eventuella vinster och kvarvarande bonus ska gå förlorad.
För att ett spel ska räknas mot omsättningskravet måste du spela med ett lägsta odds på 1,50 gånger i vinst.

Betsson – Möjligheternas spelbolag

Det är heller inte bara en härlig bonus som erbjuds alla nya spelare hos Betsson. Här handlar det om valet av ett komplett och modernt spelbolag som erbjuder det mesta. Du kommer också göra valet av en bookmaker som alltid förser sina spelare med nya utmaningar och erbjudanden under din tid som spelare.

Givetvis har Betsson en svensk spellicens utfärdad av den svenska Spelinspektionen. Detta, samt att du numera kan logga in direkt via automatisk registrering av spelkonto med hjälp av BankID, gör att du kan känna dig säker och trygg som spelare hos Betsson.