Vinn mer på oddset med Betssons riskfria oddsbonus

Givetvis är de flesta i vårt avlånga land ute efter att vinna stort när de väl tar beslutet att spela på odds. Här gäller det att få ut så mycket som möjligt av de pengar som man satsar. Ett tillvägagångssätt är att dra nytta av varje insättningsbonus som kommer ens väg. Genom Betssons riskfria oddsbonus kan man pusta ut och veta att inga pengar förloras om det skulle vara så att man inte kammar hem en vinst. Ta chansen medan bonusen fortfarande gäller!
Hämta din oddsbonus hos Betsson

Vinn mer på oddset med Betssons riskfria oddsbonus

Hur fungerar Betssons riskfria oddsbonus

Genom att göra en första insättning på minst 200 kr och högst 1 000 kr kan man få tillgång till Betssons riskfria oddsbonus. Denna innebär att man får alla sina satsade pengar tillbaka om spelet inte skulle resultera i en vinst. Det kan därför vara en god idé att satsa stort under ens första insättning. Detta med tanke på att alla pengarna återfås om ingen vinst blir utdelad till en. Håll på minnet att man måste vara minst 18 år gammal för att ta del av spelen på Betssons casino. Bonuserbjudandet är inte heller tillgängligt för kunderna som gör insättningen via Skrill (Moneybookers) eller Neteller.

Just nu kan du vinna ett VIP paket och se dina favoriter i SHL och dessutom 100 kr riskfritt spel. Läs mer om kampanjen här.

Hur får man sin bonus

Det är en mycket enkel process som leder till att man får ta del av bonusen hos Betsson. Allt man behöver göra är först av allt att skapa ett konto genom att registrera sig på sidan. Detta göra genom att trycka på knappen märkt ”Öppna konto”. Därefter fyller man i några uppgifter om sig själv. Inte långt därefter har man ett fungerande konto. Nu är det då dags att göra sin första insättning. Det är här som man kan sätta in mellan 200 och 1 000 kr för att få sitt riskfria spel. När detta är klappat och klart så spelar man helt enkelt för sina insatta pengar och får tillbaka dem på kontot om det skulle resultera i att man inte vinner. Svårare än så blir det inte!

Betalningsmetoder hos Betsson

Själva insättningen kan ske med ett flertal olika betalningsmetoder, och bland dessa finner man Mastercard, Paypal, Paysafecard, Visa, Maestro och fler därtill. Håll dock som sagt på minnet att insättningar med Skrill eller Neteller inte ger en tillgång till den efterlängtade bonusen.

Besök Betsson redan idag, skapa ditt alldeles egna konto och njut av den generösa bonusen!