Få en bra start med betting på Vinterspelen i Sydkorea

Ja, 2018 kommer att vara ett mycket bra år för alla sportintresserade. Här kommer under sommaren Fotbolls VM i Ryssland att gå av stapeln, men innan detta är det dags för Vinterspelen i Sydkorea. Här kommer alla de som gillar en rad varierande vintersporter få sitt på det torra.

Få en bra start med betting på Vinterspelen i Sydkorea

Detta betyder att alla de stora spelbolagen inom betting online kommer att erbjuda spel på detta. Vad vill du ha för något som ger det lilla extra du kan vinna lite mera på när du spelar betting online på Vinterspelen i Sydkorea? Är det ett stort riskfritt spel som gäller eller räknar du hellre hem en maximal kontantbonus som en fördel för dina spel. Betsson ger dig ett stort riskfritt spel och ComeOn ger alla nya spelare en maximal oddsbonus i kontanter att spela för.

Få en bra start med betting på Vinterspelen i Sydkorea

ComeOn – Oddsbonus inför Vinterspelen 2018

När du väljer ComeOn för betting online på Vinterspelen 2018 i Sydkorea. Då kommer du att få tillgång till allt från livebetting till betting på fasta odds. Här kommer det att saknas livestreaming, men det mesta kommer du kunna se på TV. Något som inte saknas är en välkomstgåva i form av oddsbonus.
Här gäller en kontantbonus på 100% upp till hela 3000 kr. Inte alls illa för alla de oddsspel du vill lägga på de sporter som finns under 2018 eller fotbolls VM i Ryssland. Omsättningskravet för att lösa din oddsbonus är heller inte illa. Här gäller det att omsätta insatsen samt den tilldelade bonussumman minst 6 gånger. Alternativt kan du välja oddsbonus på 400% upp till 400 kr och få ett omsättningskrav på 8 gånger.
Till ComeOn

Betsson – När du vill ha ett riskfritt spel på 1000 kr

Det finns olika typer av spelare rörande betting online. En del vill spela ett stort spel för att sedan luta sig tillbaka och spela för vinsten under resten av turneringen i SydKorea 2018. Så kan det bli som ny spelare hos Betsson.
Här kan du få ett riskfritt spel upp till 1000 kr, när du gör en lägsta insättning på 1000 kr. De riskfria spelen finns även på 200 kr och 500 kr. Omsättningskravet här kommer att vara mycket lågt och ligger på 1 gång till ett odds av minst 1,5 gånger. Detta är något du har stora chanser att kamma hem en vinst i rena pengar från.
Till Betsson