Campobet – Nytt spelbolag med svensk spellicens

Campobet är ett helt nytt spelbolag i Sverige och de har en svensk spellicens. Därmed är alla vinster skattefria. Här hittar man sportsbetting, livebetting och spel på virtuella sporter.

Campobet med svensk spellicens

Att Campobet har en svensk spellicens är givetvis avgörande för om vi svenskar skall kunna spela här eller inte. Med en licens så kan de erbjuda spel på sport helt lagligt. Dessutom är det endast hos licensierade spelbolag som våra vinster är skattefria.

Campobet fick en svensk licens redan under 2019 men det är först under sommaren 2020 som de slagit upp portarna och nu erbjuder spel på sport för svenska kunder.

Är Campobet bra?

En fråga vi på Toppbonus.se ofta får om spelbolag är om de är bra eller inte. Det vi tycker är viktigast hos ett spelbolag är vilka odds de erbjuder. Här tycker vi att de har höga odds på många marknader. Framförallt är det Premier League, La Liga och Champions League som de erbjuder riktigt bra odds. När det gäller Allsvenskan kan man även där hitta bra odds även om de kanske inte har det högsta snittoddsen.

I övrigt är det betting som gäller. Här finns ex inga casinospel, vilket är ett plus för alla oss som gillar sportsbetting. Det finns även en Campobet bonus för den som vill spela med extra pengar.

Campobet - Nytt spelbolag med svensk spellicens

Spelformer

Om man tittar på de spelformer som Campobet erbjuder så är det framförallt vanlig betting till fasta odds. Men här finns även ett stort och bra livebetting utbud att spela på. Dessutom finns något de kallar virtuella sporter. Det är data-simulerade matcher som spelas dygnet runt. Här kan man baserat på statistik spela på hästar eller fotboll och en hel del annat.

För den som inte provat på betting tidigare kan vi även rekommendera något av de stora spelbolagen Unibet eller Betsson. De har ett större spelutbud och fler hjälpfunktioner att tillgå för den som är nybörjare inom betting.