Coolbet ger bra odds och en riktig toppbonus

När det gäller Coolbet så är detta ett spelbolag som dök upp på Internet för cirka ett år sedan. Efter detta gick allting mycket snabbt. Här blev de utvalda till årets startup 2017. Samtidigt som de också uppmärksammades för innovativa spelsätt och spelmarknadens högsta odds. Ja, egentligen kan det inte bli bättre att som spelare välja detta spelbolag för att lägga sina oddsspel online.

När det nu är så mycket snack och alla går och väntar på de nya svenska spellicenserna, så är det också bra att veta att spelbolaget har sin spellicens på Malta. Det gör att alla svenska spelare redan får skattefria vinster. Detta samt ett stor utbud av spel, ett bra onlinecasino kombinerat med sportsbook samt en modern spelsajt för oddsspel i mobilen gör Coolbet till ett av de bästa valen.
Spela på odds hos Coolbet här

Coolbet ger bra odds och en riktig toppbonus

Få din oddsbonus på 100% upp till 1000 kr hos Coolbet

Även när du vill välja ett spelbolag för oddsspel online som ger dig en bra oddsbonus. Då kommer Coolbet att skina på spelmarknaden. Här kommer du som svenska spelare och när du öppnar ett spelkonto, få ett erbjudande om 100% upp till 1000 kr i oddsbonus.
Detta får du genom att använda bonuskoden ”ODDS1000” vid din insättning. Minst insättning för att få ta del av deras sportbonus är 100 kr. Du väljer själv hur mycket du ska sätta in. Du får din oddsbonus på 100% upp till dina första 1000 kr. Det omsättningskrav du får är också bra och ligger på låga 6 gånger till ett lägsta odds av 1,5 gånger per spel.

Hos Coolbet kan du skapa ditt eget spel

Något som är extra roligt hos Coolbet är att du alltid vet att du får höga odds på dina spel. Detta samtidigt som du kan vara den som skapar dessa på egen hand. Här väljer du vad du vill spela på, tar ut spelare eller matcher för att själv skapa ett oddsspel med de odds du gillar.
Spel på detta kommer inte att bidra till omsättningskravet. Men kan mycket väl ge dig större chanser till bra vinster. Hos Coolbet får alla som gillar betting online ett av de mest intressanta valen av moderna spelbolag för oddsspel på nätet.
Läs mer och registrera dig hos Coolbet här