Ny bonus på Betfair oddsbörs värd 750 kr

Ett av de bra spelbolagen för alla som vill ha bra oddsspel, kommer alltid att vara Betfair. Här har du en stabil bookmaker som varit med i spelet under ett flertal år. Det bästa med Betfair kommer naturligtvis alltid att vara alla de fina och schyssta villkor som du får gällande de erbjudanden du inte kan motstå eller förbise. Just nu har de tagit tillfället i akt och uppdaterat sin fina oddsbonus på Betfair oddsbörs. Nu får du ett erbjudande om ett helt riskfritt spel. Detta upp till 750 kr, vilket ger dig riktigt bra chanser att vara den som vinner lite extra helt gratis. När du väljer Betfair som bookmaker på nätet kommer du också alltid vara den som väljer ett spelbolag med skattefria vinster.
Läs mer och registrera dig hos Betfair

Ny bonus på Betfair oddsbörs värd 750 kr

Så får du din fina sportbonus hos Betfair oddsbörs

Som vanligt vilket gäller precis alla de bookmakers och spelbolag som finns, så måste alla spelare öppna ett spelkonto. Detta kommer då senare vara det du använder för att logga in och lägga dina spel. Helt enkelt det som identifierar dig som spelare hos Betfair eller det spelbolag du väljer. När du sedan vill dra nytta av den nya och förmånliga oddsbonusen du kan få på oddsbörsen, så kommer det första gälla en kvalificerande insättning på minst 100 kr. Efter detta kan du sedan lägga dina spel under 7 dagar, och om du då gör en nettoförlust kommer du att få dina pengar tillbaka upp till maximala 750 kr. Detta erbjudande måste du utnyttja innan ditt spelkonto är 1 månad gammalt.

Omsättningskrav och regler för din oddsbonus

För det första så kommer denna oddsbonus enbart att ersätta förluster vid spel lagda på Betfair oddsbörs. Spel på andra sätt eller platser hos denna bookmaker kommer inte att vara föremål för någon ersättning. Naturligtvis gäller omsättningskrav hos Betfair, men dessa är mycket låga. Här handlar det om att omsätta din återbetalning minst 8 gånger till ett lägsta odds av 1,6 per spel.
Det finns också alternativa bonusar hos Betfair för den som vill kunna spela betting online på andra platser. Detta är då en vanlig oddsbonus på 100% upp till 1000 spänn i bonuspengar vid din första insättning. Även här gäller samma härligt låga omsättningskrav. Helt enkelt är det värt att tänka smart just nu och välja Betfair som spelplan för dina oddsspel.
Hämta välkomsterbjudandet hos Betfair