Bästa sportbonusar med låga omsättningskrav 2018

Något som alla vill få är en gåva i form av en bonus hos ett spelbolag, där de verkligen har chansen att vinna riktiga pengar av denna fotbollsbonus. Nu kommer det dock att vara mycket svårt att finna oddsbonusar där du verkligen får de där riktigt bra omsättningskraven som gör att det vattnas i munnen. Dock är det absolut inte så att dessa inte alls finns. Det hela handlar om att du kommer att få leta lite, läsa lite och verkligen ha koll på spelvärlden rörande sportsbetting online. Ops! Det ville du inte. Jaså, tar detta upp för mycket av din tid? Ja, men håll tillgodo då. Du kan alltid läsa informationen nedan för att finna de bästa sportbonusar med de lägsta omsättningskraven 2018. Nu blev det väl mycket roligare?

Bästa sportbonusar med låga omsättningskrav 2018

Bästa sportbonusar med låga omsättningskrav 2018

När vi har valt ut dessa härlig sportbonusar, så har detta gjorts med tanke på storleken på din bonus i jämförelse med de omsättningskrav som du ställs inför.
Resultatet blev som följer:

Redbet:

Hos Redbet kommer du antagligen att vara den som får den absolut mest förmånliga och enklaste oddsbonusen att lösa kraven på. Det finns helt enkelt inga omsättningskrav. Du använder våra länkar och bonuskoden ”SPORT5” och lägger ditt första spel på 500 kr. Efter det får du ett gratisspel på 500 kr. Eventuell vinst kan tas ut direkt.
Till Redbet

Betsson:

När det gäller Betsson ligger deras erbjudande inte alls långt från Redbet. Här kan du få ett riskfritt spel upp till 1000 kr. Den eventuella vinst du erhåller av detta spel kommer enbart behöva omsättas i spel 1 gång till ett så lågt odds som 1,5 gånger. Efter det så är även den vinsten riktiga pengar du kan ta ut.
Till Betsson

Betsafe:

Hos safe får du 100% i sportbonus upp till 2000 kr, vilket i sig är en ganska så stor oddsbonus. Något som inte är stort är omsättningskraven som ligger på låga 4 gånger till ett odds av minst 1,8 gånger. Helt enkelt ett mycket bra val av spelbolag för betting online 2018.
Till Betsafe

Mobilebet:

Hos mobilebet får du först och främst fördelen av att välja mellan två olika sportbonusar. Här kan du få 300% upp till 600 kr eller så kan du få 100% upp till massiva 2500 kr. Bonusen på 300% har omsättningskrav på 6 gånger, medan den stora bonusen har kravet ställt på 7 gånger.
Till Mobilebet