The Wisecracker Lightning hos Unibet

Just nu så kan man spela på nya spelautomaten The Wisecracker Lightning som har förhandspremiär i casinot hos Unibet och deras andra brands. Det är en spelautomat med frukttema och en hel del roliga funktioner som du kan läsa mera om i dagens inlägg. Den kommer från proffsiga speltillverkarna Red Tiger.

Spela på The Wisecracker Lightning hos Unibet idag.

The Wisecracker Lightning hos Unibet

Vad är The Wisecracker Lightning?

The Wisecracker Lightning är en helt ny spelautomat som kommer från speltillverkaren Red Tiger. Den har en klassisk uppbyggnad med 5 hjul och 10 vinstrader. Med en RTP på 95,7% och en maximal vinst på 5000 gånger din insats är den absolut värd att provspela. Det går lika bra att spela i mobilen som på datorn.

Spelets symboler och funktioner

Spelautomaten har en hel del bra funktioner. Bland annat Super symboler som är när en grupp med symboler förvandlas till en överdimensionerad symbol som också kan resultera i en ännu större symbol om du får samma super symbol på en intilliggande rulle. Super symboler kan också låsa Super symboler som håller sig på plats så länge fler liknande symboler landar på hjulen.
Red Tiger har också lagt till en knuff funktion vilket ökar chanserna för att få flera Super symboler.
En funktion som gör spelet ännu mer intressant är Lightning Strike symbolen som slår till slumpmässigt och kan då förvandla Super symboler till multiplikatorer. Det kan resultera i en stor vinst.

Vi gillar spelautomaten

Allt som allt så är The Wisecracker Lightning en spelautomat som trots att den inte har några gratis snurr fortfarande faktiskt är bra att spela på. Det är inte lätt att skapa en spelautomat utan gratis snurr funktion och fortfarande lyckas med fånga spelarnas uppmärksamhet. Men Red Tiger verkar verkligen ha räknat ut hur man gör detta med hjälp av andra funktioner och hittills så är vi ett fan.

Till Unibet

18+ för att spela. Spela ansvarsfullt och regler och villkor tillämpas. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.