Unibet i toppen av svenska oddsbonusar

Unibet är ett väl etablerat bolag som ägnar sig åt spel och betting. Förutom att Unibet erbjuder dig ett stort utbud av spel så har de även marknadens kanske bästa oddsbonus. För att du som ny kund ska få möjlighet att maximera din insättning på Unibet så erbjuder de det bästa de har i oddsbonusar. Är det något de är kända för så är det just sin betting och sina odds. Tack vare många år inom branschen så har de kunnat dra till sig bra oddssättare med rätt fingertoppskänsla.
Registrera dig hos Unibet här

Unibet bonus

Matchning av insatsen

Det finns många olika sätt att vinna pengar på hos Unibet. De oddsbonusar som erbjuds är nog ett av de roligaste sätten att vinna pengar på. En vanlig form av oddsbonus är att Unibet matchar med en summa som motsvarar din insättning med en procentsats. Ibland sätts det upp särskilda krav för att du ska kunna tillgodogöra dig en bonus. Du måste många gånger omsätta din bonussumma ett antal gånger innan du kan få utdelning för summan. Kolla därför noga villkoren innan så du vet vad som gäller för de olika bonusarna.

Vem kan få bonusen

Unibets kanonerbjudande av denna oddsbonus är enbart för nya kunder. För att kunna få ta del av den så måste man ha fyllt 18 år. Detta är självklart ett sätt att få nya kunder men Unibet är helt klart värt sina nya kunder. De har erfarenhet av oddssättning och har varit ledande i många år när det gäller betting. Det är svårt att slå de odds som de erbjuder på sitt casino. Särskilt när det gäller större sammanhang så är deras odds på fotbollsmatcher oslagbara, eller i alla fall nästan. Det är inte konstigt att Unibet är ett av marknadens populäraste spelbolag. På Unibet kan du helt enkelt vinna pengar och med en oddsbonus ökar dina chanser ännu mer.
Till Unibet